Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19204112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
24 | 30 | 54 | ||||||||
Sessió Magistral |
|
35 | 45 | 80 | ||||||||
Seminaris |
|
10 | 4 | 14 | ||||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||
Proves de desenvolupament |
|
3 | 0 | 3 | ||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |