Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 | |||||||||||||||||||
Assignatura (*) | BIOQUÍMICA | Codi | 19224010 | |||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
|||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Medicina i Cirurgia |
|||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | juanbautista.fernandez@urv.cat ximena.terra@urv.cat anna.ardevol@urv.cat montserrat.pinent@urv.cat ferran.conill@urv.cat antonio.garciaespana@urv.cat carolina.serena@urv.cat esther.rodriguez@urv.cat juanmaria.alcaide@urv.cat carme.grau@urv.cat nuria.llorens@urv.cat |
|||||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Establir els conceptes bàsics que permetin comprendre el funcionament dels éssers vius a nivell molecular | |||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |