Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA II |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | VITICULTURA II | Codi | 19224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Ambrosi H., et al., 1997. Guide des cépages. 300 cépages et leurs vins, Ed. Eulgen Ulmer. Champagnol, F. Eléments de physiologie de la vigne et de viticulture générale, 1984, Saint-Gely-du-Fesc Hidalgo, L., Hidalgo J.2011. Tratado de Viticultura I. Mundi Prensa Libros SA, Madrid Jackson D, Schuster, D., 2001. The production of grapes & wine in cool climates, Daphne Brasell Associates Ltd and Gypsum Press. Reynier, A. 2011. Manual de Viticultura, 6ª ed., Mundi Prensa Libros SA, Madrid |
|
Complementària | |