2018_19
2018_19
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
castellano
english
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau d'Enologia (2014)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Begudes Fermentades (2014)
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
Grau d'Enologia (2014)
Assignatures
EL VI COM A ALIMENT
DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
EL VI COM A ALIMENT
Codi
19224213
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
3
Optativa
1Q
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SALVADÓ ROVIRA, MARIA JOSEPA
Adreça electrònica
mariajosepa.salvado@urv.cat
Professors/es
SALVADÓ ROVIRA, MARIA JOSEPA
Web
Descripció general i informació rellevant
Composició del vi des del punt de vista alimentari. Compostos fenòlics. Etanol
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent