Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 19224226 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A2 |
Conèixer el procés d'elaboració dels principals aliments fermentats. Conèixer el paper dels microorganismes en l'elaboració dels diferents aliments fermentats. Entendre els fonaments i criteris de disseny de productes biotecnològics. Conèixer les eines aplicades en la indústria alimentària per controlar la bona gestió dels processos. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |