Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL | Codi | 19204108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Es concertarà cita prèvia amb el professor / a. Dubtes per la coordinadora del curs o de la part de biologia animal de l'assignatura : Francisca Isabel Bravo Vázquez Despatx 100 : Departament de bioquímica i biotecnologia (Facultat enologia / química ) 977 55 88 37 franciscaisabel.bravo@urv.cat Dubtes de la part de biologia vegetal de l'assignatura : Francesca Fort Marsal Despatx 122 : Departament de bioquímica i biotecnologia (Facultat enologia / química ) 977 55 87 99 mfrancesca.fort@urv.cat |