Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204232 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Resolució de problemes en grups a l'aula (2) (nota mínima 4 per fer mitjana) |
10% | ||||
Proves mixtes |
|
Examen dels continguts del curs (nota mínima 4 per fer mitjana) |
40% | ||||
Proves pràctiques |
|
Elaboració d'un treball col•lectiu en grup de les quatre pràctiques realitzades | 50% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per la segona convocatòria: Examen dels continguts del curs 50% Prova pràctica 50%. És obligatori realitzar aquest treball en grup durant el curs i haver realitzat les pràctiques de laboratori. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |