Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES | Codi | 19224114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | presentació del curs |
Sessió Magistral | sessió magistral |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de problemes a classe |
Resolució de problemes, exercicis | Resolució de problemes fora de classe |
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques | Resolució de problemes i activitats mitjançant TIC |
Treballs | Realització d'activitast més complexes |
Pràctiques a laboratoris | Realització de pràctiques al laboratori |
Atenció personalitzada | Resolució dubtes |