Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL III |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL III | Codi | 19224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
Avaluació continuada | 30% | ||||
Sessió Magistral |
|
Avaluació dels continguts teòrics | 30% | ||||
Proves mixtes |
|
Examen final | 30% | ||||
Altres | Assiduïtat a las sessions de tast |
10% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria consistirà en una prova mixta (exercicis i cates). Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluadora d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluadora. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |