Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
EL VI COM A ALIMENT |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | EL VI COM A ALIMENT | Codi | 19224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A10 |
Coneix el valor del vi com un aliment i els problemes associats amb un consum excessiu. Disposa dels criteris científics per revaloritzar els residus que contenen compostos fenòlics | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |