Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS | Codi | 19625208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 4 | 6 | ||||||
Sessió Magistral |
|
11.5 | 14 | 25.5 | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
7.5 | 15 | 22.5 | ||||||
Seminaris |
|
5 | 6 | 11 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Proves de desenvolupament |
|
2 | 6 | 8 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |