Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 | ||||||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | ||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||||||||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN |
||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Enginyeria Química Gestió d'Empreses Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat francisco.lopez@urv.cat fernando.zamora@urv.cat ricard.boque@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat cristina.reguant@urv.cat jmcanals@urv.cat gemma.beltran@urv.cat nicolasrozes@urv.cat |
||||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | |||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |