Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Codi | 19635301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
30 | Treball fi de màster | Segon | 2Q |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
4 | 12 | 16 | ||||||
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau/màster |
|
22 | 66 | 88 | ||||||
Elaboració del treball de fi de grau/màster |
|
10 | 500 | 510 | ||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster |
|
2 | 150 | 152 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |