Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL | Codi | 19204122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció dels continguts i organització assignatura |
Sessió Magistral | Desenvolupament dels continguts teòrics de l'assignatura |
Seminaris | Desenvolupament d'una activitat wiki en grups de treball per part dels estudiants |
Pràctiques a laboratoris | Realització d'activitats pràctiques al laboratori relacionats amb el contingut de l'assignatura |
Atenció personalitzada | Ressolució de dubtes tèorico pràctics fora de l'aula |