Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
QUÍMICA II |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | QUÍMICA II | Codi | 19224009 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 1 | 2 | ||||||
Sessió Magistral |
|
19 | 19 | 38 | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
30 | 40 | 70 | ||||||
Treballs |
|
0.2 | 6 | 6.2 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
10 | 20 | 30 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||
Proves de desenvolupament |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Proves mixtes |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |