2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Medicina (2009)
 Assignatures
  ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació, en directe, de l'assignatura i els criteris d'avaluació a través de Microsoft Teams o Adobe Connect.
Presentacions / exposicions Hi haurà una presentació final on l'estudiant exposarà l'anàlisi d'un article científic relacionat amb aliments funcionals de forma grupal.
Exposició i defensa del treball on l'estudiant exposarà l'anpalisi d'un article científic relacionat amb aliments funcionals de forma grupal.
La presentació es farà de forma virtual a través de Microsoft Teams.
Després de l'exposició hi haurà un torn de preguntes per part del tribunal.
Seminaris Realització de casos pràctics reals, identificació d'aliments funcionals comercialitzats actualment, i recerca en l'àmbit dels aliments funcionals.
L'assistència als seminaris és obligatòria i es treballaran de forma presencial a l’aula de la FMCS.
Sessió Magistral Classes de teoria (veure programa). Les classes es faran de forma virtual a través de Microsoft Teams o d'Adobe Connect.
S'avisarà a través del Moodle de l'assignatura quin serà el canal per on es farà la presentació del tema.
Les classes magistrals seguiran el format de classes invertides i es tindrà en compte la participació dels alumnes.
Atenció personalitzada Atenció personalitzada per a la resolució de dubtes.