Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | BIOQUÍMICA | Codi | 19224010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presa de contacte i presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura per part del professor |
Seminaris | Exposició d'un tema complementari al temari de l'assignatura, ja sigui un tema d'actualitat, de tècniques experimentals, etc... |
Debats | Debats entre alumnes organitzats per grups, sobre un tema previament escollit amb l'ajut del professor i que versi sobre el contingut de l'assignatura |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de problemes i exercicis relacionats amb la temàtica de l'assignatura. Els exercicis els resoldran els alumnes a casa i seran comentats a l'aula |
Pràctiques a laboratoris | Aplicar, a nivell pràctic, la teoría d'un àmbit de coneixement en un context determinat |
Atenció personalitzada | Consulta individualitzada per part de l'alumne al professor de dubtes concrets. |