Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 19224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Desenvolupament de l'assignatura. Assignació de les tasques a realitzar. |
Pràctiques a laboratoris | Sessions comentades de tast. Anàlisi del metabolisme de l'etanol. Relacionar els aspectes organolèptics del tast amb aspectes metodològics de viticultura i enològia. |
Sessió Magistral | Conceptes bàsics de l'assignatura: Història, tractament de residus, Nocions generals zones vitivinícoles, etc... |
Presentacions / exposicions | Presentacions individualitzades de zones específiques. Presentacions de vins |
Atenció personalitzada | Seguiment individual i orientació. |