Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA II |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | VITICULTURA II | Codi | 19224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicació programa, tasques a avaluar i fixar calendari de lliurament tasques i proves |
Sessió Magistral | Classes teòriques amb discussió de gràfics i articles |
Pràctiques de camp/sortides | Pràctiques Maduració raïm, Sortida finca Vitícola, Poda d'hivern |
Resolució de problemes, exercicis | Resolució problemes Maneig del sòl, Abonat de la vinya, Reg de la vinya |
Atenció personalitzada | Tutories per resoldre dubtes |