Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
CRIANÇA I ENVELLIMENT |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CRIANÇA I ENVELLIMENT | Codi | 19224122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A6 |
Controlar la criança de vins en bótes de roure i de tècniques alternatives Conèixer la tècnica de la criança em botes del vi i les seves alternatives Saber elaborar vins negres destinat a la criança Saber analitzar els compostos fenòlics del vi negre Conèixer els diferents tipus de fustes i les seves implicacions em l'evolució del vi | |
A9 |
Conèixer a fons la química dels compostos fenòlics i la seva implicació sensorial. Saber interpretar les analítiques dels vins negres | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |