Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL MEDI AMBIENT |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | TECNOLOGIA DEL MEDI AMBIENT | Codi | 20214111 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
6 | Obligatòria | Quart | AN |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | sandra.contreras@urv.cat carmenmaria.torres@urv.cat nora.exposito@urv.cat mary.farah@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències,vídeos, sessions remotes, etc...) i l’alumnat el treballarà a distància. Les classes presencials a l’aula s'utilitzaran per a resoldre dubtes i clarificar conceptes, treballar en problemes d’aplicació i casos d’estudi, i resoldre presencialment exercicis que formaran part de l’avaluació continuada de l’assignatura. Es proporcionarà informació més detallada, segons quina sigui la situació, a l’espai Moodle de l'assignatura. El sistema d'avaluació en aquest període excepcional és el que s'explica a l'apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21 DESCRIPCIÓ GENERAL DE L’ASSIGNATURA L’objectiu principal de l’assignatura és adquirir una visió global de l’enginyeria ambiental: conèixer la problemàtica de la contaminació d’aire i aigües, quines són les tecnologies més comunes per al tractament i eliminació de contaminants o com es gestionen els residus. Es tractarà també el concepte de sostenibilitat ambiental, els indicadors per mesurar-la, i com aplicar-la als processos productius: com avaluar ambientalment una activitat i quines eines d’anàlisi cal incorporar al procés per tal d’evitar els tractaments de final de línia. |
|||||||||||||||||
DOCÈNCIA COMPARTIDA: Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, aquesta assignatura es realitza en docència compartida amb el Grau d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris. Es per aquesta raó que la guia docent es redirigeix a la informació de l’assignatura equivalent del nou grau. | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |