Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | Codi | 20214125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Descripció |
S'utilitzen vies de comunicació presencials (com tutories) i no presencials (correu electrònic institucional, fòrums de Moodle, videotrucades via Teams). Per tal d'assegurar la disponibilitat dels professors, en les tutories presencials i les videotrucades és obligatori concertar cita prèvia per mail/Moodle. |