Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
ENGINYERIA FLUÏDOMECÀNICA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ENGINYERIA FLUÏDOMECÀNICA | Codi | 20234110 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Sessió Magistral |
|
26 | 30 | 56 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
20 | 40 | 60 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Proves pràctiques |
|
6 | 12 | 18 | ||||||
Proves pràctiques |
|
1 | 8 | 9 | ||||||
Proves objectives de tipus test |
|
2 | 3 | 5 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |