Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ENZIMOLOGIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ENZIMOLOGIA | Codi | 19204106 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | La introducció de l'assignatura es realitzarà durant la primera hora de classe on es presentarà el temari, la metodologia i l'avaluació de l'assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts teòrics de cada tema. |
Pràctiques a laboratoris | Laboratori. Realització de processos experimentals relacionats amb els continguts de l'assignatura. |
Resolució de problemes, exercicis | Resolució i avaluació de problemes relacionats amb els continguts de l'assignatura per part de l’alumnat. |
Atenció personalitzada | Atenció a qualsevol qüestió plantejada per l'alumnat |