Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Biotechnology (2009) |
Subjects |
ENZYMOLOGY |
Sources of information |
IDENTIFYING DATA | 2020_21 |
Subject | ENZYMOLOGY | Code | 19204106 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Second | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Basic |
Núñez de Castro, I., Enzimología, Última edició disponible, Pirámide Palmer, T., Understanding enzymes, Última edició disponible, Prentice Hall/Ellis Horwo Price, N. C.;Stevens, L., Fundamentals of enzymology : the cell and molecular biology of catalytic proteins., Última edició disponible, Oxford University Press. Nelson, D. K.; Cox, M. M., Lehninger principios de bioquímica , Última edició disponible, Barcelona : Omega, cop. Donald Voet, Judith G. Voet, Charlotte W. Pratt, Fundamentos de bioquímica : la vida a nivel molecular , Última edició disponible , Médica Panamericana |
Complementary |
, http://www.expasy.org/enzyme/, , Mathews, C. K.; Van Holde; K. E., Ahern, K. G. , Bioquímica, Última edició disponible, Addison Wesley de Arriaga M.D.; Soler J.; et al , Manual de ejercicios de cinética enzimática , Última edició disponible, Universidad de León. Secretariado de Public |