Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
QUÍMICA II |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUÍMICA II | Codi | 19224009 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Josep Saña, Química per a les ciències de la naturalesa i l'alimentació , , Ed. Vicens Vives Daniel C. Harris, Análisis químico cuantitativo, , Reverté Douglas A. Skoog, Donald M. West, F. James Holler, Fundamentos de química analítica, , McGraw-Hill |
Complementària |
Juan García Barceló, Técnicas analíticas para vinos, , GAB Sistemática Analítica S.L. Organización Internacional de la Viña y el Vino, Compendio de los métodos internacionales de análisis de los vinos y de los mostos (2 vol.), , OIV |