Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | Codi | 19224110 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Aplicar coneixements bàsics de matemàtiques, física, química i biologia a l'enologia | |
A9 | Donar resposta a problemes vitivinícoles concrets mitjançant la metodologia d'anàlisi adequada i saber interpretar els resultats | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT3 | Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora en el seu àmbit d’estudi | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |