Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | Codi | 19224110 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
J. Garcia Barceló, Tècnicas analíticas para vinos, http://shop.gabsystem.com/b2c/producto/1000000/1/tecnicas-analiticas-para-vinos, GAB, 1990. Office Internacional de la Vigne et du Vin , Compendium of International Methods of Analysis of Wines and Musts (2 vol.), , on-line J.A. Colomer, J. García, A. Esteve., Tècnicas usuales de análisis en enología, , Panreac, on-line P. Iland, N. Bruer, G. Edwards, S. Caloghiris, E.Wilkes , Chemical analysis of grapes and wine: techniques and concepts , 2ª, Patrick Iland Wine Promotions PTY LTD, 2013 J. Blouin. , Techniques d’analyses des moûts et des vins. , , Dujardin-Salleron, 1992 |
Complementària |
H.F. Linskens, JF. Jackson(eds), Wine analysis, , Springer-Verlag, 1988 Office Internacional de la Vigne et du Vin, Codex œnologique international, , on-line P. Ribéreau-Gayon, Y. Glories,A. Maujean, D. Dubourdieu, Handbook of Enology: The Chemistry of Wine.Stabilization and Treatments, , Wiley, 2000. |