Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS | Codi | 19224204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A3 | Controlar el sistema productiu de la matèria primera amb criteris de qualitat i seguint els imperatius reglamentaris integrant els coneixements d'edafologia, climatologia i viticultura | |
A10 | Integrar els aspectes històrics, geogràfics, socials i sanitaris en l'àmbit de l'enologia i la viticultura | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |