Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS | Codi | 19224204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Brown, T.A., Gene cloning and DNA analysis, 2001, Oxford Blackwell Science Fleet, G.H,, Wine microbiology and biotechnology, 2002, Switzerland Harwood Academ. Cop. Carrascosa, A.V., Microbiologia del vino, 2005, AMV Ediciones |
Brown, T.A., Gene cloning and DNA analysis, 2001, Oxford Blackwell Science Fleet, G.H, Wine microbiologyand biotechnology, 2002, Switzerland Harwood Academ. Cop. Carrascosa, A.V.,Microbiologia del vino, 2005, AMV Ediciones |
|
Complementària | |