Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA | Codi | 19224212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A11 | Dissenyar un pla de màrqueting en l'àmbit vitivinícola. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |