Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR | Codi | 19224224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Test moodle: vins i maridatge, visites tècniques i elaboració de fitxes tècniques i comercials de vins (30%). Treball d'anàlisis d'una carta de vins i anàlisis d'una etiqueta d'un vi (30%). |
60% | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Prova escrita (30%) | 30% | ||||
Altres | Assistència a les sortides |
10% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria sera una prova escrita de les parts no superades en primera convocatòria amb un 5. |