Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||
Assignatura (*) | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19224401 | |||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||
15 | Pràctiques Externes obligatòria | Quart | 1Q |
|||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat francisco.lopez@urv.cat montserrat.poblet@urv.cat nicolasrozes@urv.cat jordi.raventos@urv.cat |
|||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||
Web | ||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Es tracta que l'alumnat realiti una estada pràctica en una empresa del sector vitivinícola. Al final de la estada en pràctiques l'alumne/a haurà de presentar una memòria escrita en la qual es farà menció i descripció de totes les tasques realitzades | |||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |