Grau en Medicina (2009) |
Assignatures |
TÈCNICA ANATÒMICA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | TÈCNICA ANATÒMICA | Codi | 14204209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Sala de dissecció | - Característiques de la dissecció en el cadàver: Mètodes de conservació. Peculiaritats tècniques de la dissecció. Higiene a la sala de dissecció - Dors: Anatomia de superfície. Músculs superficials i profunds. - Coll: Triangles anterior i cervicals. Extremitat superior. Anatomia de superfície. Sistema venós superficial. Regió deltoïdal. Regió axil•lar. Braç - Regió ventral del colze: Avantbraç. Canell. Mà - Extremitat inferior: Anatomia de superfície. Regió glútia. Regió inguinocrural. Cuixa. - Regió poplítia: Cama. Turmell. Peu - Cavitat toràcica: Anatomia de superfície. Paret toràcica - Cavitat abdominal: Anatomia de superfície. Regions topogràfiques. Músculs anterolaterals de l'abdomen |