Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves mixtes |
|
Sessió Magistral: Examen teòrics dels continguts del curs |
50% |
||||
Proves pràctiques |
|
Elaboració d'un treball col·lectiu en grup de les quatre pràctiques realitzades | 50% (80% del treball col·lectiu de pràctiques, 20% de la llibreta de pràctiques) | ||||
Altres | Segona convocatòria: Examen de teoria (50%) Pràctiques al laboratori i el treball pràctic són obligatoris per poder superar aquesta assignatura (50%). Cal haver-les realitzat durant el període especificat en els horaris Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor |
100% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||