Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19224115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A6 |
Realitzar els controls sanitaris i de maduresa del raïm i de decidir en funció d'ells la data de la verema Utilitzar correctament tots els equips tècnics propis d'un celler per obtenir el most i / o processar la pasta de verema per a la fermentació vínica Controlar les fermentacions i maceracions Realitzar les correccions pertinents dels mosts i dels vins Saber utilitzar i dosificar amb Criteri productes enològics Saber des del punt de vista pràctic elaborar vins Conèixer i saber utilitzar tots els equips propis del celler Saber elaborar vins negres destinat a la criança Saber determinar l'estabilitat del vi davant de les possibles precipitacions Saber fer els tractaments d'estabilització dels vins Conèixer i saber utilitzar tots els equips propis del celler Conèixer i saber utilitzar tots els equips de filtració Conèixer i saber utilitzar els diferents sistemes de tancament d'ampolles Conèixer i saber utilitzar els sistemes d'embotellament Saber fer un control de qualitat de vi abans i després de l'embotellat | |
A7 |
Saber organitzar una verema | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT4 |
Identificar el propi rol dins del grup i conèixer els objectius i tasques del grup. (Context) Comunicar i actuar dins del grup per facilitar la cohesió i el rendiment. (Comunicació) Comprometre’s amb les tasques i l’agenda del grup. (Compromís) Col·laborar dins del grup en un bon clima de treball i en la resolució de problemes. (Col·laboració) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |