Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
GESTIÓ DE LA QUALITAT I LA SEGURETAT EN LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | GESTIÓ DE LA QUALITAT I LA SEGURETAT EN LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19224125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A4 |
Ser capaç d'utilitzar els coneixements sobre la composició química del vi per dominar les pràctiques enològiques. Ser capaç d'utilitzar la composició química del vi i la seva evolució per poder respondre davant d'un problema enològic concret i / o donar els consells i prescripcions necessàries. Conèixer el fonament de les tècniques analítiques emprades al laboratori enològic Saber destriar entre mètodes oficials i mètodes de rutina i els resultats que aquests proporcionen Ser capaç de seleccionar el mètode d'anàlisi més adequat al problema enològic plantejat | |
A7 |
Conèixer els sistemes de gestió de qualitat, seguretat alimentària, gestió mediambiental Conèixer els requisits de la gestió de qualitat en el laboratori enològic per garantir la fiabilitat dels resultats analítics Conèixer la legislació i normativa aplicable a la qualitat del producte i el procés enològic Ser capaç d'identificar els diferents estaments i organitzacions així com els seus camps d'actuació relacionats amb la qualitat de la indústria vitivinícola Reconèixer les diferències existents entre els sistemes de gestió de seguretat alimentària i qualitat | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |