2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) TREBALL DE FI DE GRAU Codi 19224301
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
15 Treball fi de grau Quart AN
Impartició Modalitat per grup d'activitat Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica laura.acena@urv.cat
francisco.lopez@urv.cat
miriam.lampreave@urv.cat
mariaassumpta.mateos@urv.cat
jmcanals@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
carmen.portillo@urv.cat
antonio.sanchezo@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
SÁNCHEZ ORTIZ, ANTONI
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Es tracta d’un exercici original que s’ha de fer individualment i presentar-lo davant un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de la viticultura i enologia en què se sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis.Per realitzar el TFG cal tenir superats el 70 % del total de crèdits necessaris per assolir el títol.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent