Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
EL SECTOR CERVESER |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | EL SECTOR CERVESER | Codi | 19625216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A2 | Identificar els diferents tipus de begudes fermentades amb la matèria primera i el mètode d'elaboració, i relacionar-lo amb les característiques sensorials del producte final | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT2 | Formular valoracions a partir de la gestió i ús eficient de la informació. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |