Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
CONTROL I INSTRUMENTACIÓ |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | CONTROL I INSTRUMENTACIÓ | Codi | 20214105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Es realitzaran DUES proves presencials d'avaluació que inclouen preguntes directes sobre un aspecte concret. L'alumne ha de respondre de manera directa i raonada mitjançant els coneixements que té sobre la matèria. Cadascuna de les proves te un pes del 30% sobre la nota final de l'assignatura |
30% + 30% |
||||
Proves pràctiques |
|
Implementació d'un sistema de qualitat i seguretat alimentària d'una planta prèviament dissenyada (API). | 15% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
El sistema d'avaluació serà fer un Examen final que comptarà el 100% de la nota. L'estudiant té dret a dues convocatòries, la data i lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles, serà convenientment informat en la web del centre. |