Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II | Codi | 20214118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 3 | 5 | ||||||
Proves mixtes |
|
3 | 4.5 | 7.5 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |