Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
MATEMÀTIQUES I |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | MATEMÀTIQUES I | Codi | 20244005 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Formació bàsica | Primer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Sessió Magistral |
|
35 | 70 | 105 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
35 | 60 | 95 | ||||||
Pràctiques a través de TIC |
|
0 | 10 | 10 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
5.5 | 0 | 5.5 | ||||||
Proves pràctiques |
|
4.5 | 0 | 4.5 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
4 | 0 | 4 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |