Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Codi | 20244010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Suport docent al treball autònom de l'alumnat. El professorat indicarà a Moodle el seu horari d'atenció a l'alumnat, temps en el qual els alumnes poden resoldre dubtes que se'ls plantegin al llarg de les classes. Les tutories individualitzades es realitzaran en modalitat presencial, tret que les instruccions de la URV siguin diferents per causes derivades de la crisi sanitària. |