Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE BIOSISTEMES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ENGINYERIA DE BIOSISTEMES | Codi | 20244102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Introducció a l'enginyeria de sistemes: Conceptes bàsics | |
2. Tecnologia de ADN recombinant: tècniques i eines | |
3. El producte biotecnològic: molècules, proteïnes i organismes | |
4. Plantes i animals transgènics: conceptes bàsics i mètodes | |
5. Legislació, ètica i economia del producte genèticament modificat |