2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  CONTROL I INSTRUMENTACIÓ
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 1 2
Sessió Magistral
A1.1
A5.3
A5.7
22 37 59
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A5.3
A5.7
14 28 42
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
A5.3
A5.7
14 23 37
Atenció personalitzada
0.5 0.5 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A5.3
A5.7
4 4 8
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
A5.3
A5.7
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
0.5 0.5 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat