2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  ENGINYERIA TÈRMICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves objectives de tipus test
A1.1
A1.5
A4.2
B4.1
Proves individuals intermèdies mitjançant preguntes curtes conceptuals i problemes sobre els continguts proporcionats fins al moment. 40
Proves objectives de tipus test
A1.1
A1.5
A4.2
B4.1
Prova individual al final del període lectiu que pot ser global o restringida d'acord amb el rendiment previ dels estudiants. 45
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2021-22

Avaluació continua:

No es preveuen canvis significatius d'avaluació de l'assignatura.

La nota mínima en cadascuna de les proves d'avaluació continuada ha de ser superior a 3.

La nota de l'API tindrà un pes del 15%.

Per als alumnes que no cursen l'API, les dues proves d'avaluació continuada tindran un pes del 50% cadascuna.

Segona convocatòria:

L'examen serà de la totalitat de la material de l'assignatura, i tindrà un pes del 100%.