Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ELECTROTÈCNIA |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ELECTROTÈCNIA | Codi | 20244211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
L’atenció a l’estudiant es realitzarà mitjançant reunions online, en horaris concertats prèviament per correu electrònic, o mitjançant altres eines virtuals. També, si les circumstàncies ho permeten, s'atendrà personalment a l'alumne en hores de consulta en el despatx (348), en l’aula o en el laboratori 003. S'haurà d'avisar prèviament per correu electrònic. |