Guia docent Facultat de Química |
català |
Assignatures |
ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS | Codi | 13675233 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Optativa | AN |
||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | manuel.suarez@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Assignatura impartida des de la URV. Conèixer les principals modificacions físico-químiques del processat d'aliments i les interaccions nutrients-matriu alimentària. En el cas d'emergència sanitària que requereixi confinar la població o que
impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, s'adaptarà l'activitat
docent i l'avaluació per a que és pugui dur a terme a distància, d'acord amb les
directrius que estableixin els organismes pertinents. Si és produeix aquesta
situació, s'informarà de les adaptacions a l'espai Moodle de cada assignatura.
|
|||||||||||||||||
Universitat Rovira i Virgili (URV) | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |