Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL | Codi | 19204108 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | enric.olle@urv.cat luismelchor.gallart@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat franciscaisabel.bravo@urv.cat francesca.manocchio@urv.cat nestor.ibarz@urv.cat |
||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||
Web | |||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
La docència serà presencial sempre que la limitació en l’aforament de l’aula a causa de l’emergència sanitària ho permeti. Si el nombre d’estudiants matriculats fos superior a l’aforament permès a l’aula assignada, la docència es farà mixta (presencial i a distància)en horari programat. L’organització concreta s'especificarà en l'espai Moodle de l’assignatura en funció de la situació d'emergència sanitària. El treball de laboratori es realitzarà en persona amb horaris programats tenint en compte les limitacions trobades per la COVID-19. En relació a el temari de fisiologia vegetal i seminaris de vegetal, la docència s'impartirà de forma virtual amb suport presencial per a resolució de dubtes. |