Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19224115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura, de la bibliografia i els criteris d'avaluació. |
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava | Pràctiques al celler destinades a l'aprenentatge dels processos de l'elaboració, estabilització i embotellat del vi |
Sessió Magistral | Introduir els conceptes corresponents als processos d'estabilització, clarificació, filtració, embotellat i taponat del vi, tant des del punt de vista teòric com de les seves implicacions pràctiques. |
Pràctiques a laboratoris | Pràctiques de determinació d'indexos d'estabilitat tartàrica, proteica i de la matèria colorant, determinació de l'índex de colmatació, i determinació d'àcid màlic per cromatografia de paper. |
Atenció personalitzada | El professor atendrà als estudiants previa cita per correu electrònic |